Yritys

ikiTempo on kesäkuun 2012 alussa perustettu toiminimi, jonka toiminnan pääpaino on agilityn valmennus- ja koulutuspalvelut. Toimintaan liittyvät myös mm. temppu- ja aktivointikurssit sekä pentukoulutukset. Tulevaisuuden haaveni on laajentaa toimintaa ja suuntautua myös erilaisiin töihin koirapuolen lisäksi.

Haave yrityksen perustamisesta on syntynyt vähitellen, mutta harrastuksen liittäminen osaksi työelämää on ollut mukana jo nuoresta tytöstä lähtien. Olen kouluttanut enemmän ja vähemmän aktiivisesti jo agilityaikani alkupuolelta lähtien, eli 9-vuoden ajan. Koulutuksen kohteena ovat olleet niin ystäviäni, seurani jäsenet, yksityishenkilöt, kuin muiden yhdistysten ja seurojen koirakot. Kouluttaminen on lähellä sydäntäni, erilaisia koiria ja ihmisiä on valtavan mielenkiintoista seurata.

Kouluttaessani olen avoin ihmisten ajatuksille ja kuuntelen koulutettaviani, sillä he tuntevat itsensä ja koiransa parhaiten. Myönteinen ja kannustava palaute on suuressa osassa, kuitenkaan unohtamatta vaatimusta kunnolliseen työskentelyyn. Koiralle on oltava reilu ja virheissä on osattava katsoa peiliin, sillä usein siellä hihnan toisessa päässä piilee syy, miksei koira toimi toivotulla tavalla. Koulutustilanteesta pyrin luomaan rennon ja mukavan, jotta erilaiset ihmiset pystyvät omantasoisiin suorituksiin. Mikäli joku henkilö vaatii keskittymiseen suurempaa vaatimustasoa, pyrin toteuttamaan tämän. Kiinnitän paljon huomiota ihmisten käyttäytymiseen ja vastaanottavaisuuteen, olen kärsivällinen kouluttaja sekä mukaudun tilanteisiin.

Minuun saa aina ottaa yhteyttä. Olit sitten vasta-alkaja ja haluat tietää enemmän, koulutettavani, kiinnostunut koulutuksista tai jokin asia muuten vain askarruttaa. Vastaan viestiisi mielelläni ja pidän kanssasi yhteyksiä!

Terveisin,

Maiju